Doel

Het doel van ons BBB-evenement is: Mannen de gelegenheid bieden om op een ontspannende manier te genieten van wat ons verbindt. Dat betekent dat we laagdrempelig (en soms ludiek) bezig zijn met  geloof, waarbij we mannen die daar behoefte aan hebben, de mogelijkheid bieden om de dieper in te gaan op geloofszaken. Dit laatste stellen wij zeker niet verplicht. Daarnaast voorzien wij onze bezoekers ook van bier en mogelijk mannelijk voedsel. Sportieve of muzikale elementen kunnen een welkome aanvulling zijn. Het gaat om ontmoeting en gezelligheid.

Bijbel

Onder het kopje “Bijbel” staan we stil bij het geloof en hoe je dit elke dag in de praktijk vorm kunt geven. We gaan hierbij uit van de wijsheid die de Bijbel ons biedt en brengen dit in uitdagende en prikkelende programma onderdelen. Uiteraard is er gelegenheid om hierover je mening te delen en er samen over door te praten, maar dit stellen we zeker niet verplicht.

Bier

Om de titel “bier” goed vorm te geven, nodigen wij twee brouwers uit die verschillende speciaalbieren op de tap / fles hebben en deze voor onze deelnemers uitschenken. Deze brouwers kunnen met veel passie en enthousiasme over het brouwerschap en hun bieren vertellen.

BBQ

De derde B, “BBQ” brengt exact wat je denkt. We hebben voor jullie een uitstekende BBQ klaarstaan met vooral veel en goed bereid vlees.